logo

SPRING SALE

Het fietsseizoen is geopend!

Het voorjaar is aangebroken. Tijd om op de e-bike te stappen en er weer eens lekker op uit te trekken. Verken de Bollenstreek en omgeving met behulp van één van onze fietsroutes en zie de natuur ontluiken.

Heb je nog geen e-bike? Kom dan snel naar onze showroom en profiteer van onze zonninge spring sale met kortingen dien kunnen oplopen tot wel € 400,-

Puch E-Basic

van € 1.199 voor € 999

van € 1.499 voor € 1249

van € 1.599 voor € 1.499

van € 1.799 voor € 1.499

van € 2.549 voor € 2.149

Van onze e-bikes moet u jaren lang plezier hebben! Kom het comfort van onze e-bikes zelf beleven en plan een proefrit bij ons in.

ONZEWerkwijze

We maken graag tijd voor u vrij, om u met onverdeelde aandacht te adviseren in een e-bike die naadloos aansluit op uw persoonlijke wensen! Daarom werken wij uitsluitend op afspraak.

Holland e-bike ziet een e-bike als een investering, waarvan u jaren lang plezier moet hebben. Daarom combineren wij kwaliteitsfietsen, met persoonlijk advies en uitgebreide service. We verkiezen deze persoonlijke benadering boven een webshop, waarop u een e-bike in doos kunt bestellen, om deze vervolgens zelf in elkaar te moeten zetten.

Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak en ervaar zelf onze ongeëvenaarde service. Onderaan deze pagina treft u onze openingstijden.

We verwelkomen we u binnenkort graag in onze showroom aan het Meer en Duin 46 te Lisse.

Het Holland-ebike team!