logo

Op de Leidse tour

Ben je klaar voor een echte uitdaging? Dan hebben wij de fietsroute voor jou! “Op de Leidse tour” is een uitdagende fietstocht met veel afwisseling in landschappen. De route is geschikt voor geoefende fietsers en we raden aan om een extra accu mee te nemen op deze tocht.

Deze route maakt gebruik van het pondje bij de Kaag. Let op: pinnen op de pond is niet mogelijk. Neem dus contant geld mee.

Afstand
57 km

Plaatsen
Buiten-Kaag, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Oud-Ade, Wassenaar

BIKE MAP

Om de fietsroutes van Holland-ebike te kunnen rijden, heb je de Bikemap app nodig. Deze app kun je downloaden in de app- of Playstore. 

Holland-ebike heeft geen samenwerking met en/of belangen in Bikemap. Wij bieden de fietstoutes aan, omdat wij gek zijn van (elektrisch) fietsen en graag op iedereen ons enthousiasme overbrengen. Wanneer je de Bikemap app gebruikt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Bikemap. Deze organisatie staat los van Holland-ebike en biedt naar onze ervaring de meest gebruiksvriendelijke app aan. De basis app valt gratis te gebruiken. Er is ook een betaalde premium variant beschikbaar. Voor meer informatie verwijzen we je naar de website www.bikemap.net