logo

FIETSROUTES

Holland-ebike helpt je graag om maximaal te genieten van jouw (elektrische) fiets! Daarom posten wij gedurende het fietsseizoen de mooiste routes in en rondom de Bollenstreek.

Onze routes zijn gratis te gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon met de Bikemap app. Onderaan deze pagina lees je waar je de app kunt downloaden.

Op de Leidse tour

Ben je klaar voor een echte uitdaging? Dan hebben wij de fietsroute voor jou! “Op de Leidse tour” is een uitdagende fietstocht met veel afwisseling in landschappen.

Route details »

Rondje Schalkwijk

Rondom Schalkwijk loopt een fietsroute waarmee je de mooiste plekjes van Schalkwijk en Vijfhuizen ontdekt! Veel groen en grote waterpartijen omkaderen dit zuidelijke deel van Haarlem.

Route details »

Vaartroute

Met een vaartje langs de vaart. Volg en doorkruis de waterwegen in de Bollenstreek tijdens deze afwisselende fietstocht.

Route details >>

Haaglanden route

De fietsroute biedt de een uitgelezen kans, om te ontdekken hoe mooi de omgeving bij Wassenaar is. Een uitdagende tocht, dwars door de natuur.

Route details »

Noordzee route

Klaar voor het echte werk? Gedurende bijna 40 km aan fietstocht, word je getrakteerd op een prachtige route langs bos, duinen en kilometers strand!

Route details >>

Noordwijkse boulevard

Of je nou een terrasje wil pakken of een hapje wil eten. De bruisende boulevard van Noordwijk is in de zomerperiode van alle markten thuis. Deze fietsroute leidt je ter plaatse.

Route details »

Holland waterland

Maak kennis met het Nederlandse waterlandschap. Rondom De Kaag, kan iedere watersportliefhebber zijn hart ophalen. Deze fietsroute biedt een prachtige kennismaking met dit gebied.

Route details »

BIKEMAP

Om de fietsroutes van Holland-ebike te kunnen rijden, heb je de Bikemap app nodig. Deze app kun je downloaden in de app- of Playstore. 

Holland-ebike heeft geen samenwerking met en/of belangen in Bikemap. Wij bieden de fietstoutes aan, omdat wij gek zijn van (elektrisch) fietsen en graag op iedereen ons enthousiasme overbrengen. Wanneer je de Bikemap app gebruikt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Bikemap. Deze organisatie staat los van Holland-ebike en biedt naar onze ervaring de meest gebruiksvriendelijke app aan. De basis app valt gratis te gebruiken. Er is ook een betaalde premium variant beschikbaar. Voor meer informatie verwijzen we je naar de website www.bikemap.net